Versnijdende pompen

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan versnijdende pompen. Deze pompen zijn de ideale oplossing voor het afvoeren van afvalwater met deeltjes. Met zijn inwendige messen maakt de pomp moeiteloos korte metten met het vuil. Hij snijdt het helemaal klein zodat het zonder een verstopping te veroorzaken kan worden verpompt.

Wij bieden twee verschillende versnijdende pompen aan. Deze werken beiden op een andere aansluitspanning, maar werken verder hetzelfde. Het is erg belangrijk om goed op te letten op wat voor aansluitspanning een pomp werkt, welke aansluitspanning uw energiebron heeft, en of deze aansluit aan die van de pomp. Dit kan namelijk invloed hebben op de veiligheid, de prestatie van de pomp en de duurzaamheid.

De pomp aansluiten aan een batterij met een te hoge aansluitspanning kan zowel u als uw systemen in gevaar brengen. Een te hoge aansluitspanning kan bijvoorbeeld zorgen voor oververhitting, kortsluiting of in het ergste geval zelfs brand. Hou dit daarom voor uw veiligheid goed in de gaten wanneer u een versnijdende pomp aanschaft.

Een versnijdende pomp werkt het meest efficiënt wanneer hij wordt gebruikt met de juiste aansluitspanning. Als de spanning te laag is, kan de pomp niet voldoende vermogen leveren om effectief water te verplaatsen. Aan de andere kant kan een te hoge spanning de pomp beschadigen en zijn levensduur verkorten.

Het gebruik van de juiste aansluitspanning verlengt tevens ook de levensduur van de versnijdende pomp. Wanneer een pomp wordt gebruikt op de juiste spanning, worden de interne componenten minder belast, wat zorgt voor minder slijtage en een langere levensduur.

Daarnaast geldt de twee jaar garantie die wij bij onze pompen bieden niet meer wanneer u de versnijdende pomp aansluit aan een verkeerde aansluitspanning. Dit valt onder foutief gebruik van de pomp.

Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies om de juiste versnijdende pomp te selecteren? Dan kan u altijd bij onze klantenservice terecht!
Keuzehulp

Prijs range

Pompvolume (L/min)

Voltage

Max amperage (A)

Slangaansluiting

Fabrieksgarantie

Aanzuighoogte (m)

Arbeidscyclus

Bar (druk)

Gewicht (kg)