Membraanpompen

Membraanpompen zijn krachtige pompen die te gebruiken zijn in een breed aantal toepassingen. Toch zijn ze het populairst voor gebruik in campers en caravans. Maar wat doet zo’n membraanpomp nou precies?

Membraanpompen zijn perfect voor watertoevoer naar verschillende tappunten. Denk bij tappunten bijvoorbeeld aan kranen en douches. De pomp levert met zijn krachtige pompvermogen water met een fijne waterstroom met een hoge druk.

Ons ruime assortiment bevat een aantal verschillende soorten membraanpompen. Zo bieden wij heavy duty pompen voor constante en extra krachtige stroming , drinkwaterpompen voor duty-on-demand gebruik en ook kleinere meer compacte membraanpompen voor kleinschaligere watertoevoer. Voor elk voertuig en elke gelegenheid is er op onze website een membraanpomp beschikbaar.

Al onze membraanpompen zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen, waardoor u nog lang plezier zult hebben van de pomp.

Bent u benieuwd welke membraanpomp het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment! Elke membraanpomp is voorzien van een uitgebreide
productbeschrijving waarmee wij hopen u een stapje op weg te helpen met het vinden van de juiste pomp voor uw voertuig.

Indien u meer vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u altijd bij onze klantenservice terecht!