Handpompen

Een handlenspomp is enorm te vergelijken met een bilgepomp. Het grootste verschil is echter dat je met een handlenspomp helemaal zelf moet pompen. Maar wat is hier nou zo voordelig aan?

Zoals wij als zeiden is de handlenspomp een volledig handmatige variant op de bilgepomp. Hij heeft om deze reden ook een minder hoge pompcapaciteit dan een elektrische bilgepomp. Deze pomp wordt daarom vooral ingezet als noodpomp in het geval dat uw elektrische pomp kapotgaat of stopt met werken.

Ook zijn ze populair als waterpomp op kleine boten zoals sloepen, kajaks of kano’s. Ook in deze boten kan zich namelijk water verzamelen, maar ze zijn niet groot genoeg om een geautomatiseerde bilgepomp nodig te hebben. Daarom is een handlenspomp in deze situaties de perfecte oplossing.

Ze zijn eenvoudig te monteren op schotten of dekken, en worden makkelijk bedien via hun stevige handvat. Op onze website zult u drie varianten van de handlenspomp aantreffen die alle drie net even iets anders zijn.

Bent u benieuwd welke handlenspomp bij uw boot past? Neem dan gerust een kijkje naar ons aanbod! Alle drie de pompen zijn voorzien van een uitgebreide productbeschrijving waarmee wij hopen al uw vragen te kunnen verhelderen.

Indien u meer vragen heeft of persoonlijk advies wenst kan u altijd bij onze klantenservice terecht!
Keuzehulp

Prijs range

Pompvolume (L/min)

Slangaansluiting

Fabrieksgarantie

Gewicht (kg)