Dompelpompen

Dompelpompen, ook wel onderwaterpompen genoemd, zijn lekkere compacte pompen die ondanks hun fijne formaat geen pompkracht te kort komen. Ze zijn makkelijk draagbaar en op een groot aantal manieren bruikbaar. Maar wat heeft u nou aan zo’n dompelpomp?

Dompelpompen zijn speciaal ontwikkeld om ondanks hun compactere bouw echte krachtpatsers te zijn. Ook leven ze hun naam goed na en kunnen ze moeiteloos voor lange periodes onderwater gedompeld staan. Ze passen zonder problemen in kleine of smalle ruimtes, en kunnen daarom ook prima worden toegepast in kelders of tussen leidingen.

Onze dompelpompen hebben hoge pompvermogens en kunnen water ook over lange afstanden en omhoog pompen. Dit maakt hem vooral op de meer afgelegen plekken waar ongewenst water terecht kan komen een waardevolle aanwinst.

Bent u benieuwd welke dompelpomp het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment! Elke dompelpomp is voorzien van een uitgebreide productbeschrijving, waarmee wij hopen u een stapje op weg te helpen met het vinden van de juiste pomp voor uw installatie.

Indien u meer vragen heeft, of persoonlijk advies wenst kan u altijd bij onze klantenservice terecht!
Keuzehulp

Prijs range

Pompvolume (L/min)

Voltage

Max amperage (A)

Slangaansluiting

Bar (druk)

Max. opvoerhoogte (m)

Fabrieksgarantie

Zekering (A)

Slangpilaar

Gewicht (kg)