Hevelpompen

Onder de categorie hevelpompen vallen onze oliepompen/tandwielpompen en ballast pompen.

De tandwielpomp is een ideale keuze voor het vervoeren en verpompen van olie. Deze pomp gaat moeiteloos om met de viskeuze substantie en staat daarom ook wel bekend als oliepomp. Ondanks dat hij gemaakt is voor het verpompen van olie kan ook water prima met deze pomp worden verplaatst.

Ballast pompen zult u vrijwel alleen maar tegenkomen in boten die gebruik maken van een ballast systeem. Een ballast zorgt ervoor dat boten goed in balans blijven, en kunnen een boot ook helpen bij het volgen van routes waarbij hij misschien wat hoger, of lager, in het water moet liggen. De ballastpomp vervoert het water tussen de ballast kamers, en zorgt zo dat de juiste hoeveelheid water in de juiste kamer terecht komt voor de gewenste gewichtsverdeling.

Bent u benieuwd welke hevelpomp het beste aansluit aan uw wensen? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment! Elke pomp is voorzien van een uitgebreide beschrijving om alle vragen die u wellicht heeft te verhelderen, en om het vinden van een geschikte pomp makkelijker dan ooit te maken.

Indien u meer vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u altijd bij onze klantenservice terecht!
Keuzehulp

Prijs range

Pompvolume (L/min)

Voltage

Max amperage (A)

Max. opvoerhoogte (m)

Fabrieksgarantie

Slangpilaar

Aanzuighoogte (m)

Arbeidscyclus

Gewicht (kg)