Accessoires

Op deze pagina vindt u alle accessoires die wij bieden voor gebruik bij onze membraanpompen. Wij hebben van alles van slangpilaren tot filters, met zowel schroefdraadverbinding als quick attach verbindingen. Maar waar kunt u deze accessoires voor gebruiken?

De diverse accessoires op deze pagina zijn allemaal toepasbaar op verschillende membraanpompen die wij op onze website aanbieden. Omdat vrijwel al onze membraanpompen met de nodige filters en slangpilaren worden geleverd bieden wij veel van deze producten aan als reserve en/of vervangende onderdelen.

De accessoires hebben of een quick attach verbinding, die gemakkelijk in de membraanpomp kan worden bevestigd met een schuifje die hem vastklemt, of een schroefdraadverbinding, waarmee je hem vast kan schroeven aan de opening van de pomp. Welke van de verbindingen u nodig heeft hangt af van de verbindingen op uw pomp. Let hier dus goed op voor u nieuwe accessoires aanschaft.

Let bij het aanschaffen van accessoires ook goed op de diameters van de slangpilaren en/of filters. Deze moeten overeen komen met de aansluitpunten op de membraanpomp.

Heeft u vragen, of wenst u persoonlijk advies om de juiste accessoires bij uw membraanpomp te selecteren? Dan kan u altijd bij onze klantenservice terecht!
Keuzehulp

Prijs range