Bierpomp, 230V, 29.5 L/min, 4 meter opvoerhoogte

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 92043931

Beschikbaarheid: Op voorraad
Dit product wordt direct verzonden vanuit ons magazijn.Nog 4 stuks beschikbaar

€156,99
Inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten

Omschrijving

Onze bierpomp bestaat volledig uit voedselveilige materialen, en is perfect voor thuisbrouwers. Hij wordt veelal gebruikt voor het vervoeren van warme en/of koude vloeistoffen tussen brouwketels, en heeft een opvoerhoogte van 4 meter. De pomp verpompt met zijn krachtige pompvermogen tot 29,5 liter per minuut.

Kenmerken:
  • Opvoerhoogte van 4 meter
  • Geschikt voor warme/koude vloeistoffen
  • Voedselveilige materialen
  • Hittebestendig
  • Stille werking
  • Kunststoffen pompkop
  • Perfect voor thuisbrouwers
  • Minstens 15000 uur levensduur
  • 2 jaar garantie
Wat doet de bierpomp precies?
De bierpomp is perfect voor het vervoeren van warme en/of koude vloeistoffen, voornamelijk tussen brouwketels. Hij voorkomt dat er overtollig zuurstof in het bier terecht komt tijdens het pompen en verzekerd zo dat het brouwproces daarom niet wordt verstoord. Hij versimpelt het brouwproces door snel en efficiënt vloeistoffen te mengen, in beweging te houden of te verplaatsen. De pomp is een populaire keuze onder kleinschalige bierbrouwers en thuisbrouwers, en is minder geschikt voor professioneel gebruik.

Waarom de bierpomp kiezen?
De bierpomp is speciaal ontwikkeld om het bierbrouwen voor thuisbrouwers te versimpelen. Hij is geschikt voor koude en warme vloeistoffen, en beschikt dan ook over een goede warmteafvoer om dit mogelijk te maken. De pomp is samengesteld uit robuuste en voedselveilige materialen waardoor hij helemaal veilig is om in uw brouwketels te worden geplaatst.

De pomp gaat geluidsarm en met zo min mogelijk trilling te werk om te zorgen dat u minimale geluidsoverlast ervaart tijdens het gebruik van de bierpomp. Hij is robuust en heeft een krachtig pompvermogen waarmee hij tot 29,5 liter water per minuut kan verpompen.

Deze pomp is ideaal voor kleinere brouwinstallaties, en niet zozeer bedoeld voor professioneel gebruik of andere toepassingen. Zorg ervoor dat u de kunststoffen pompkop voor gebruik vult met vloeistof om te voorkomen dat de pomp droogloopt. Deze pomp kan absoluut niet zonder schade drooglopen en is ook zeker niet zelf aanzuigend. De pompkop moet altijd worden gevuld met vloeistof voordat u de pomp inschakelt.

Hoeveel liter pompt de bierpomp per minuut/uur?
De bierpomp pompt 29,5 liter water per minuut, en 1.770 liter per uur.

Aansluitspanning en werktemperatuur
De bierpomp werkt op een aansluitspanning van 230 volt, en heeft een hoge temperatuurgrens doordat hij bestaat uit materialen die goed warmte geleiden.

Waarmee wordt de bierpomp geleverd?
Bij aanschaf van de bierpomp zal deze samen met twee opschroefbare slangpilaren geleverd, waarvan een elleboogvormig is. Beiden slangpilaren hebben een buitendiameter van 26 millimeter en een binnendraad van 24 millimeter.

Alles wat u hiernaast nog nodig heeft om de pomp klaar te maken voor gebruik is los op onze website verkrijgbaar. Denk hierbij aan waterslangen en/of slangklemmen, deze accessoires zijn niet bij de pomp inbegrepen.

Waar kunt u de bierpomp voor gebruiken?
Deze bierpomp is speciaal voor particulier gebruik en is een populaire keuze onder hobby- en thuisbrouwers. Hier kan hij worden toegepast voor het vervoeren van vloeistoffen tussen verschillende brouwvaten, of om de mengsels te mixen en in beweging te houden. Deze bierpomp versimpelt het brouwproces en maakt het thuis of kleinschalig brouwen van bier eenvoudiger dan ooit.

Garantie
Bij aankoop van de bierpomp krijgt u hierop twee jaar fabrieksgarantie. Hiermee kunt u binnen de garantietijd bij ons terecht wanneer de pomp ondanks juist gebruik breekt of stopt met werken, zo krijgt u gegarandeerd een werkende pomp in huis. De garantie is niet geldig wanneer de pomp kapotgaat wegens foutief gebruik.

Omdat de pompen voor zij de fabriek verlaten worden getest bestaat de kans dat er nog wat water in de pomp is achtergebleven.

Specificaties

Afmetingen (l x b x h) 240 x 140 x 120 mm
Pompvolume (L/min) 29.5
Voltage 230V (AC/DC)
Max amperage (A) 0.83
Max. opvoerhoogte (m) 4
Fabrieksgarantie 2 jaar
Gewicht (kg) 2.83

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar Nederland (NL)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €99,99 Orderbedrag boven €99,99
Pakket met Track & Trace€5,99 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€6,49 €0,49
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres + handtekening€6,59 €0,59
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€5,99 Géén verzendkosten!

Ophalen in Alphen aan den Rijn (NL)

Verzendmethode
Ophalen in Alphen aan den RijnGéén verzendkosten!

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie