Drainman bilgepomp, volledig automatische bilgepomp, geen batterij benodigd

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 92043927

Beschikbaarheid: Op voorraad

€49,99
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Omschrijving

Nooit meer een boot vol regenwater dankzij de Drainman!
De Drainman is een volautomatische bilgepomp (of lenspomp), aangedreven door de energie die ontstaat wanneer de boot meebeweegt met de wind en golven. De capaciteit van de Drainman is enorm; volledig aangedreven door de beweging van de afmeerlijn, kan deze tot 2500 liter water per dag pompen. De Drainman is gemaakt van robuuste materialen met een treksterkte tot 1500 kg. De Drainman is een betrouwbare metgezel wanneer u genoeg hebt van scheepsafdekkingen of contant water uit uw boot hozen.

Let op: de Drainman;
- kan de veiligheidsaanlegtouwen van uw boot niet vervangen
- mag niet worden gebruikt bij temperaturen onder het vriespunt
- moet elk seizoen worden onderzocht op tekenen van slijtage door blootstelling aan de elementen.

Makkelijk schoon te maken
De verzwaarde spiraal aan het uiteinde van de slang zorgt ervoor dat vuil en afval de aanzuigslang niet verstoppen. Trek voor het reinigen de veer uit de slang en spoel eenvoudig af onder water.

Eenvoudig te installeren en mee te nemen
1. De Drainman heeft twee lussen, een aan elke kant. Een lus is verbonden met een afmeerlijn door middel van een sluiting of een karabijnhaak. Het is heel belangrijk dat de lijn is bevestigd aan een vast aanmeerpunt, bijvoorbeeld op een steiger. Landvastveren mogen niet worden gebruikt.
2. De lus aan de andere kant is rechtstreeks verbonden met de boot, met behulp van een beugel, karabijnhaak of een hangslot, zodat de Drainman is bevestigd tussen de boot en het aanmeerpunt. Zorg ervoor dat de slang en het logo naar boven wijzen tijdens de installatie en dat de pomp boven het wateroppervlak wordt gehouden.
3. Plaats het eind van de zuigslang met de verzwaarde zeef in het laagste punt van de boot, waar deze gemakkelijk het water kan afvoeren. Voor verhoogde stabiliteit en veiligheid kan een gewicht op de zeeflus worden geplaatst of in de boot worden geschroefd. Drainman is nu klaar voor gebruik.

- De totale lengte van de Drainman is 3 meter.
- De totale opvoerhoogte is 2,5 meter
- De maximale aanzuiglengte is 8 meter

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie